Velkommen til nye Svanøyportalen!

Johan Trygve Solheim

 

Velkommen til våre nye nettsider. De er bygget på samme design som Svanøy Oppleving AS sine sider var, og vi nytter det samme publiseringsverktøyet. De gamle sidene våre ble publisert i et program som dessverre er for antikvarisk å regne, og skulle vi henge med i utviklingen var der intet annet valg enn å skifte.

 

Mye av innholdet på de nye sidene vil være det samme som tidligere, men det vil ta noe tid å legge over innholdet fra den gamle serveren. Derfor kan det hende det oppstår feil eller brudd i en del gamle lenker. Det er fint om du sender oss melding på johan@svanoy.com om du oppdager slike brudd, eller ikke finner frem til nettsider du tidligere har besøkt. Videre vil newsfeeden fra media dukke opp på venstre side og nyheter fra oss midt på siden over kartet. Endringer som forhåpentlig vil gjøre disse nettsidene tids aktuelle og lette å bruke for å finne det du søker. 

 

For alle som har linket til Svanøyportalen ber vi om at de sjekker adressen og retter denne til www.svanoy.com For de som har linket til Svanøy Oppleving AS sine sider så må vi dessverre informere om at dette selskapet nå er avviklet. Bistro To Kokker AS har ansvar for all gjestevirksomhet både ved Norsk Hjortesenter og Svanøy Hovedgård. Og Svanøy ligger her like vakker og gjestmild slik den alltid har gjort. Bistro To Kokker tilrettelegger opphald på Svanøy for deg om du kontaktar dei på på telefon 57 75 21 93 eller booking@svanoy.com